Zonnedouche

Wat is een zonnedouche?

Een zonnedouche is de uitgekozen manier om een wellness gevoel in je eigen badkamer te creƫren. Met een zonnedouche in huis heb jij de luxe om jezelf helemaal te verwennen. Een zonnedouche bestaat uit 1 of meerdere UV / infrarood lampen die zorgen voor een ontspannend gevoel. Daarnaast is een zonnedouche goed voor je huid, spieren en je mentale weerbaarheid. Haal de zon in huis!

Voordelen van een zonnedouche

Nu je weet wat zo’n zonnedouche nou precies is ben je benieuwd wat voor voordelen het biedt, we sommen ze even voor je op:

  1. Je hebt altijd toegang tot de zon! Onbeperkt vitamine D
  2. Je krijgt er een gezond bruin kleurtje van
  3. Infrarood heeft een ontspannende werking
  4. Je spieren herstellen beter met infrarood
  5. Een betere weerstand
  6. Een betere bloedsomloop
  7. Verlichting van spierpijn 

Zoals je ziet heeft een zonnedouche alleen maar voordelen. Je lichaam wordt er sterker, fitter en gezonder van en je weet wat ze zeggen; healthy body, healthy mind. Je werkt dus meteen aan je mentale weerbaarheid door ook op druilerige dagen lekker te kunnen genieten van je persoonlijke zon in huis!

Welke zonnedouche is de beste?

Er zijn een aantal zonnedouches op de markt. Een bekende is de Sunshower, een luxe A kwaliteit product met verschillende functies. Een goede tegenhanger is de Feel Good van Xenz. Beide zijn in verschillende modellen beschikbaar, we sommen ze even op: